Herken Jij Deze Vragen?

Herken je deze vraagstukken? En heb je geen idee hoe je die op een actieve en leuke manier kunt aanpakken? Het antwoord is eenvoudig: ga de CX Game spelen!

  • Customer Experience is hét thema in de organisatie, maar wat betekent dat precies voor individuele medewerkers?
  • Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers onze nieuwe strategie op een leuke manier eigen maken?
  • Wie kan ons begeleiden bij de uitrol van onze CX-strategie?
  • Hoe kunnen we medewerkers op een leuke manier laten nadenken over wat zij zélf kunnen doen om het beter te doen voor de klant?
  • Hoe krijgen we de klant op de agenda in teamoverleg, MT’s en board meetings?
  • Waar vinden we een leuke workshop voor een teamdag waarbij klantbeleving centraal staat?
  • We hebben genoeg klantfeedback verzameld, maar hoe verbeteren we die klantbeleving en gaan we écht tot ACTIE over?

Dan is het de hoogste tijd om The Customer Experience Game te spelen!

Wat Is The Customer Experience Game?

The Customer Experience Game is een (online) bordspel dat medewerkers helpt het bewustzijn over klantbeleving te vergroten. Dit spel geeft niet alleen plezier, maar vooral ook antwoord op lastige Customer Experience vraagstukken. De Game zet je direct in de actiestand. Jullie inspireren elkaar en leren op een leuke manier hoe je als medewerker en als team klanten een betere klantbeleving kunt geven.

Een getrainde facilitator begeleidt de Game waardoor klantbeleving  écht gaat leven in jouw organisatie. Onder tijdsdruk beantwoorden jullie vragen en voeren jullie opdrachten uit. De klant krijgt een stem in jullie (management)team en jullie gaan over tot actie. Zo leren jullie elkaar en elkaars klantervaringen beter kennen. Jullie ontdekken waar jullie al goed op weg zijn en wat jullie volgende stap moet zijn om samen te werken aan een betere en onderscheidende klantbeleving. Samen een spel spelen. Dat is gezellig, leuk en het schept onmiddellijk een band.

Dit is de ENIGE management Game die over JULLIE klanten gaat en die een vervolgtraject aanbiedt! Het is niet alleen een gezellige middag, maar jullie brengen de geleerde theorie daadwerkelijk in de praktijk.

Varianten Van The Customer Experience Game

Speel de Game

Heb je een teammeeting, bijeenkomst of evenement? Dan is de CX Game spelen ideaal. Jullie spelen het spel met verschillende teams tegen elkaar. Jullie beantwoorden vragen en voeren opdrachten uit, één team wint. Dit levert jullie inzichten, inspiratie en ideeën op om door te pakken op het onderwerp klantbeleving. Daarnaast is de CX Game leuk en versterkt de onderlinge band.

De Game duurt 2 tot 3 uur, maar is voorbij voordat je het weet. In de voorbereiding luisteren wij naar het doel van jullie meeting, zodat wij de vragen en opdrachten van de Customer Experience Game op maat kunnen maken. Zo speel je echt een Game die over jullie bedrijf en klantsituatie gaat.

Met zijn allen om de tafel (of speel de CX Game online) kun je in een paar uur het bewustzijn over klantbeleving vergroten. En je kunt medewerkers laten zien en leren wat zij zélf kunnen doen om klanten een betere beleving te geven. Win win!

Train de Trainer

Wil je klantgerichtheid écht laten leven in je organisatie? Zoek je een bewezen methode die jullie medewerkers aan het denken en in de actiestand zet? Leer dan zelf The Customer Experience Game spelen. Met de Game heb je een tool in handen die op een actieve en leuke wijze veranderingen binnen jullie bedrijf in gang zet. Maak de Game onderdeel van jullie verandertoolkit.

Eerst verkennen we samen de bedrijfssituatie, jullie doelen en uitdagingen. Wij maken een bedrijfseigen (online) CX Game programma en leiden een aantal collega’s op tot CX Game facilitator.

Zo kunnen jullie de CX Game op ieder gewenst moment inzetten wanneer het nodig is om de klant op de agenda te zetten. Denk aan ondersteuning bij het waarmaken van klantbeloftes, de verbinding met Agile of Lean, onboarding van medewerkers of bij de uitrol van een klant(contact)strategie of cultuurprogramma.

Spelers Over The Customer Experience Game

De Founders En Facilitators

null

Babs Asselbergs

Customer Experience Expert & Creative Changemaker

Over Babs en Nienke

Onze missie is de wereld mooier te maken voor klanten en medewerkers

Babs laat klantbeleving leven en activeert medewerkers en teams om het zelf én samen beter te doen voor klanten en leuker voor zichzelf.

Nienke gelooft in het activeren van mensen door een pragmatische aanpak; niet voor niets is haar motto ‘Making Customer Experience Work’.

null

Nienke Bloem

Customer Experience Education & Keynote Speaker

Onze Partners

null

Douwe Deinum

CX en CRM specialist @ CRM excellence BV
null

Erna Paas

CX en CRM specialist @ CRM excellence BV
null

Rebecca Wilson

Director of Human Experience @ Sprout Australia
null

Gaby Remmers

Expert Customer Experience @ BuroCactus
null

Nils Schmeling

Founder & Managing Partner @ NECXT
null

Karolien van der Ouderaa

Customer Excellence Practice lead @ Kirkman Company
null

Els Dhaeze

Customer Excellence Architect @ PITopia
null

Ian Golding

Global Customer Experience Specialist and CCXP

The Customer Experience Game is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen Nienke Bloem en Babs Asselbergs, eigenaren van BlommaBerg - The Game Company. Voor meer informatie over de Game, neem contact op via een van onderstaande methoden of vul het contactformulier in.

Telefoonnummers

Babs Asselbergs: 06-17443249

Nienke Bloem: 06-22216210

E-mailadres

Babs@BlommaBerg.nl