Herken Jij Deze Vragen?

  1. We hebben genoeg klantfeedback verzameld, maar hoe verbeteren we die klantbeleving en gaan we écht tot ACTIE over?
  2. Customer Experience is hét thema in de organisatie, maar wat betekent dat precies voor individuele medewerkers?
  3. Hoe krijgen we de klant op de agenda in teamoverleg, MT’s en board meetings?
  4. Waar vinden we een leuke workshop voor een teamdag waarbij klantbeleving centraal staat?
  5. Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers onze nieuwe strategie op een leuke manier eigen maken?
  6. Wie kan ons begeleiden bij de uitrol van onze CX-strategie?
  7. Hoe kunnen we medewerkers op een leuke manier laten nadenken over wat zij zélf kunnen doen om het beter te doen voor de klant?

Dan is het de hoogste tijd om The Customer Experience Game te spelen!

Wat Is The Customer Experience Game?

The Customer Experience Game is een (online) bordspel dat medewerkers helpt het bewustzijn over klantbeleving te vergroten. Maar ook om hen te leren wat zij zélf kunnen doen om klanten een betere beleving te geven.

Een getrainde facilitator begeleidt de Game waardoor Customer Experience écht gaat leven in jouw organisatie.  Onder tijdsdruk beantwoorden jullie vragen voeren jullie opdrachten uit. Jullie geven de klant een stem in jullie (management)team en jullie gaan over tot actie. Zo leren jullie elkaar en elkaars klantervaringen beter kennen. Jullie ontdekken waar jullie al goed op weg zijn en wat jullie volgende stap moet zijn om samen te werken aan een betere en onderscheidende klantbeleving. Bovendien heb je veel plezier met elkaar!

Dit is de ENIGE management Game die over JULLIE klanten gaat en een vervolgtraject aanbiedt! Het is niet alleen een gezellige middag, maar jullie brengen de geleerde theorie daadwerkelijk in de praktijk.

Varianten Van The Customer Experience Game

Speel de Game

Heb je een evenement, bijeenkomst of teammeeting: ideaal om de CX Game te spelen. Je speelt het spel in verschillende teams tegen elkaar. Je beantwoordt vragen en voert opdrachten uit, één team wint. Dit levert jullie inzichten, inspiratie en ideeën op om door te pakken op het onderwerp klantbeleving. Daarnaast is het ook gewoon LEUK.

De Game duurt 2 uur, maar is voorbij voordat je het weet. In de voorbereiding luisteren wij naar het doel van jullie meeting, zodat wij de Customer Experience Game vragen en opdrachten op maat kunnen maken. Zo speel je echt een Game die over jullie bedrijf en klantsituatie gaat. De CX Game kun je ook online spelen!

Op zoek naar een teambuildingsactiviteit met als thema klantbeleving? Informeer dan naar het CX Game Festival.

Wil je klantgerichtheid écht laten leven in je organisatie? Leer dan zelf The Customer Experience Game spelen. Met de Game heb je een tool in handen om veranderingen binnen jullie bedrijf in gang te zetten. Maak de Game onderdeel van jullie verandertoolkit.

Eerst verkennen we samen de bedrijfssituatie, jullie doelen en uitdagingen. Wij maken een bedrijfseigen (online) CX Game programma en leiden een aantal collega’s op tot CX Game facilitator. Zo kunnen jullie de CX Game op ieder gewenst moment inzetten, zeker wanneer het nodig is om de klant op de agenda te zetten. Denk aan de verbinding met Agile of Lean, Onboarding van medewerkers of bij de uitrol van een nieuwe klant(contact)strategie.

Spelers Over The Customer Experience Game

De Founders En Facilitators

null

Babs Asselbergs

Customer Experience Expert
null

Nienke Bloem

Customer Experience Guru & Keynote Speaker

Onze Partners

null

Douwe Deinum

CX en CRM specialist @ CRM excellence BV
null

Erna Paas

CX en CRM specialist @ CRM excellence BV
null

Rebecca Wilson

Director of Human Experience @ Sprout Australia
null

Sophie Segal

Customer Experience Consultant @ Together Dragonflies
null

Gaby Remmers

Expert Customer Experience @ BuroCactus
null

Nils Schmeling

Managing Partner @ N3Wstrategy
null

Karolien van der Ouderaa

Customer Excellence Practice lead @ Kirkman Company
null

Els Dhaeze

Customer Excellence Architect @ PITopia
null

Ian Golding

Global Customer Experience Specialist and CCXP

The Customer Experience Game is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen Nienke Bloem en Babs Asselbergs, owners of BlommaBerg - The Game Company. Voor meer informatie over de Game, neem contact op via een van onderstaande methoden of vul het contactformulier in.

Telefoonnummers

Nienke Bloem: 06-22216210

Babs Asselbergs: 06-17443249

E-mailadres

Irene@TheCustomerExperienceGame.nl

The Employee Experience Game!

Ben je op zoek naar een workshop om de medewerkersbeleving binnen je organisatie te vergroten? Dan is The Employee Experience Game een leuke en leerzame workshop om hier meer inzicht in te krijgen. Immers, enthousiaste en betrokken medewerkers zorgen voor enthousiasme bij klanten.

Neem Contact Met Ons Op