What a ride!

Met duizenden deelnemers hebben we in de afgelopen 5 jaar klantbeleving laten leven. Van Leeuwarden tot Mallorca, van Zundert tot Stuttgart. Van Amsterdam tot Melbourne. Van Dubai tot Breda. Meestal op locatie, tegenwoordig ook online.

Wat zeggen deelnemers over de CX Game? De CX Game geeft een boost aan energie en plezier, maar vooral ook veel inspiratie, inzichten en ideeën om het zelf en samen nog beter te doen voor de klant.

 

Enorm leuke manier om met elkaar aan de slag te gaan met het thema klantbeleving. Wat ‘n energie en enthousiasme kwam er los, super ideeën en initiatieven. Fijn dat er veel concrete en haalbare doelen naar voren komen en het samengevoel nog sterker wordt gedragen, tenminste zo voel ik het!

Bianca Voorn – senior administratief medewerker DSG – februari 2021

 

Toen we vijf jaar geleden de CX Game ontwikkelden, wilden we dat deelnemers met elkaar in gesprek zouden gaan, van elkaar leren, zich meer bewust zijn van wat klantbeleving voor hen betekent en vooral veel plezier hebben. Het is onze grootste trots dat we dat tijdens elke game-sessie weer zien gebeuren! Teambuilding en het doorbreken van silo’s komen daar als vanzelf nog bij.

 

Aan de hand van de intake heeft Babs een goede doorvertaling gemaakt van onze organisatie, visie en klantvraag. Door vervolgens flexibel en creatief mee te denken, heeft ze een mooie online bijeenkomst voor 60 medewerkers verzorgd. Ons doel daarbij, de medewerkers laten proeven van het concept Klantbeleving en ze hiermee actief aan de slag zetten, is daardoor absoluut geslaagd. De deelnemers waren na afloop enorm enthousiast en wij ook. Een leuke, succesvolle eerste kennismaking met The CX Game!

Mira van den Boogaard – Manager HRM – april 2021

In die vijf jaar hebben we meer dan 100 facilitators opgeleid. Ongeveer een vijfde daarvan zijn partners, de rest zijn facilitators die de train-de-trainer-variant hebben gevolgd. We hebben nog steeds zes bedrijven als partner aan ons verbonden. Els Dhaeze, Nils Schmeling en Karolien van der Ouderaa zijn partners van het eerste uur! Samen met hen en met Gaby Remmers, Douwe Deinum en Erna Paas activeren we teams om het samen nog beter te doen voor de klant.

 

De CX Game is onderdeel van de CX Roadshow waar alle collega’s van alle afdelingen en lokale organisaties aan hebben deelgenomen. Hierdoor is verbinding ontstaan, het belang van CX is duidelijker en de betrokkenheid met elkaar en het onderwerp is vergroot. Dit draagt bij aan het doorbreken van afdelingsdenken, het creëren van een gezamenlijk doel. En het heeft enthousiasme teweeggebracht; veel collega’s hebben aangegeven actief te willen bijdragen aan het CX programma. De output van de Game wordt gebruikt voor verdere detaillering van bestaande plannen en voor de lokale plannen die samen met de ambassadeurs worden uitgewerkt.

Gerda Swinkels-Legierse, Customer Experience Manager Grodan – november 2019

 

Dank je wel aan iedereen die van het begin af aan in ons en in the CX Game geloofden!

En natuurlijk gaan we door! We zijn nog lang niet klaar met het laten leven van klantbeleving. De CX Game kun je boeken als losse teamactiviteit, als onderdeel van een leerprogramma en als train-de- trainer. Altijd op maat gemaakt, passend bij de doelen, uitdagingen en klanten van onze opdrachtgever.

 

Zoek je

  • een toffe teambuildingsactiviteit om met je team stil te staan bij de klantbeleving die jullie bieden?
  • een inspirerende tool die kan helpen jullie CX-strategie of klantkompas te laten leven?
  • een leuke activiteit voor op je company-event met als thema klantbeleving?

 

Dan is The Customer Experience Game dé activiteit die je zoekt!

Neem contact op met Babs of Nienke voor meer informatie.

Als cadeautje aan onszelf, maar vooral om onze klanten nog beter te infomeren hebben we een nieuwe website gemaakt.

 

De Customer Experience Game kwam voor ons op het juiste moment! Na een drukke periode van veel groei, was het superfijn om weer even samen te zijn. Tijdens onze middag werd het voor ons nogmaals bevestigd hoe kundig en creatief ons team is, en dat het gevoel van samen zijn erg belangrijk is. Babs heeft alle tijd genomen om ons bedrijf te analyseren en de juiste vragen te stellen. Wij kunnen zeker weer even vooruit met alle mooie ideeën en plannen die voortvloeien uit het spel! 

Jaleesa van Eerten – Customer Care Lead Loavies – September 2020